Ammattilaisten COVID-19 ratkaisut Dancoverilta

https://www.dancovershop.com/fi/covid-19-ratkaisut.aspx

Tarjoamme sarjan ammattilaisten COVID-19 ratkaisuita, jotka auttavat selviytymään erilaisista varotoimista, joita meidän pitää vielä käyttää. Olemme kaikki väsyneitä rajoituksiin, mutta sosiaalinen etäisyys on edelleen yksi varotoimista, joiden kanssa meidän pitää vain elää. Kutsutpa sitä sosiaaliseksi etäisyydeksi tai turvaetäisyydeksi, meillä on ratkaisut auttamaan hallitsemaan logistiikkaa turvaetäisyytta koskien. Kun sinun pitää luoda turvaetäisyyksiä kouluissa, laitoksissa, työpaikoilla, kaupoissa, ravintoloissa ja kahviloissa, sinun täytyy luoda lisätilaa levittääksesi opiskelijat, työntekijät, asiakkaat, vieraat ja muut. Me Dancoverilla tarjoamme laajan valikoiman ammattitasoisia, joustavia ja edullisia COVID-19 ratkaisuita auttamaan etäisyyden pitämisen aiheuttamissa haasteissa. Me tarjoamme tilavia ja tukevia juhlatelttoja, FleXtents® pikatelttoja, taittopöytiä ja tuoleja, lattioita ja lämmittimiä. Tehdäksesi kaikki uusi tila turvalliseksi, me tarjoamme Turvapaketteja ja muita turvavarusteita.

COVID-19 ratkaisut kouluissa, päiväkodeissa ja muissa laitoksissa

Kouluissa, päiväkodeissa ja muissa laitoksissa yksi päähaasteista on löytää tarpeeksi tilaa. Kun pitää pitää turvallinen etäisyys, lasten ja oppilaiden pitää olla kauempana toisistaan kuin tavallisesti. Silloin tila loppuu pian tavallisissa puitteissa. Yhden tai useamman juhlateltan tai pikateltan kanssa voit luoda lisää tilaa hetkessä ja edulliseen hintaan. Pystyttämällä teltat koulun ulkopuolelle ja muualle, luot lisätilaa kaikille turvallisen etäisyyden pitämiseksi. Kun pandemia on jossain vaiheessa hallinnassa, voit käyttää juhlatelttoja juhlissa ja muissa tapahtumissa!

Vierailuteltat hoitokoteihin ja muualle

Hoitokotien asiakkaat saattavat olla yksi COVID-19 pandemian aikana yhteiskunnassamme eniten kärsineistä ihmisryhmistä. He ovat eristyneet vielä enemmän kuin muut, koska he ovat alttiimpia kuin useimmat muut. Tehokas ja innovatiivinen tapa auttaa hoitokotien asukkaita ja heidän rakkaitaan on käyttää vierailutelttaamme. Teltat ovat helppoja pystyttää ja läpinäkyvä seinä teltan sisällä mahdollistaa asukkaiden ja heidän perheidensä tapaamiset ilman tartuntariskiä. Voit myös tilata lattian, mukautuvia taitettavia kalusteita ja lämmittimiä tehdäksesi tilasta miellyttävän ja toimivan. Kaikki tuotteet ovat helppoja pestä ja desinfioida jokaisen vierailun jälkeen. Näe kaikki erilaiset COVID-19 ratkaisut täällä: https://www.dancovershop.com/fi/covid-19-ratkaisut.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *