Autokatokset huoltovapaata alumiinia ja polykarbonaattia

https://www.dancovershop.com/fi/products/autokatokset.aspx

Autokatokset alumiinista ovat vahvoja ja kestäviä suojia autolle ja muulle. Kun pysäköit autosi yhden tällaisen modernin ja elegantin autokatoksen alle, se on hyvässä suojassa sateelta, lumelta, UV-säteiltä ja muulta. Autokatoksen minimalistinen muotoilu sopii kauniisti minne vain päätät pystyttää rakennelman – niin modernin talon kuin vanhankin talon viereen. Tilaviin autokatoksiin sopivat useimman tyyppiset ajoneuvot, mutta tarkista mitat kaupasta ennen tilausta. Voit saada vapaasti seisovia autokatoksia sekä autokatoksia, jotka kiinnitetään talon seinustalle.

Kaksi sarjaa moderneja autokatoksia – Mistral ja Libeccio

Mistral autokatokset tarjoavat sarjan minimalistisia autokatoksia, jotka on tehty vahvasta ja kestävästä alumiinista yhdessä polykarbonaattikaton kanssa. Vino katto saa sadeveden valumaan ränneihin ja pois autokatoksen jalkojen sisällä olevien syöksyputkien läpi. Muotoilu on yksinkertaista ja kaunista ilman sivupaneeleita tai seiniä tarjoamaan maksimaalisesti vapaata tilaa, jotta pääset autolle ja muualle kaikilta sivuilta. Libeccio sarja sisältää elegantteja ja moderneja autokatoksia sivupaneeleilla tai ilman tarjoamaan varjoa ja suojaa. Voit saada Libeccio autokatoksen ilman sivupaneeleita tai valita kolme, viisi tai kahdeksan paneelia luomaan upeaa muotoilua oleva uniikki autokatos. Sivupaneeleissa on kaunis kuviointi, joka tekee autokatoksesta vielä elegantimman.

Vapaasti seisovat autokatokset ja seinään kiinnitetyt autokatokset

Mistral ja Libeccio autokatoksia on saatavilla eri kokoja yhdelle tai kahdelle ajoneuvolle. Voit saada vapaasti seisovan tai irrallisen autokatoksen tai sellaisen, joka kiinnitetään talon seinään. Riippumatta siitä, millaisen autokatoksen valitset, saat kauniin, modernin ja kestävän suojan autollesi ja muulle useiksi vuosiksi. Autokatoksia voidaan käyttää muuhunkin kuin suojaamaan autoa. Käytä tukevia ja kevyitä autokatoksia suojana pyörille, puutarhakalusteille tai erilaisille materiaaleille. Elegantit suojat voivat myös luoda miellyttävää varjoa lasten kahluualtaan tai hiekkalaatikon ylle tai kylpyaltaalle.

Kestävät ja korkealaatuiset autokatokset 15 vuoden takuulla

Meidän autokatoksemme alumiinista polykarbonaattikatolla on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Niillä on useita takuita – alumiinirungolla on 15 vuoden rajoitettu takuu, katon polykarbonaattilaatoilla on 10 vuoden rajoitettu takuu ja kaikilla epoksimaalatuilla teräsosilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Erilaiset autokatokset ovat helppoja koota ilman erikoisia työkaluja, mutta suosittelemme, että teitä on yleensä kaksi ihmistä tekemässä työtä ja 4 ihmistä lopullista kokoamista varten, kun on raskasta nostamista. Sen jälkeen voit nauttia autokatoksesta useita vuosia joutumatta huolehtimaan ruosteesta, lahosta tai säröilystä vahvojen ja kestävien materiaalien ansiosta. Voit nähdä kaikki erilaiset autokatoksemme täältä: https://www.dancovershop.com/fi/products/autokatokset.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *