Autoteltat – joustava varastoratkaisu

Autoteltat – joustava varastoratkaisu

Dancoverin autoteltat ovat täydellinen varastoratkaisu, kun haluat joustavan ratkaisun pitämään ajoneuvosi suojassa olosuhteilta. Meiltä saat autoteltat monissa ko’oissa, jotka suojaavat kaiken yhdestä autosta moniin ajoneuvoihin ja muihin materiaaleihin ja koneisiin. Niin yksityisasiakkailla kuin yrityksilläkin on erilaisia asioita, joita he haluavat pitää suojassa, jotta ne eivät kastu ja likaannu. Ne saattavat olla jonkinlaisia tavaroita, auto tai ehkä pieni vene, venetraileri, vesiskootteri, puutarhatraktori tai jonkinlaisia materiaaleja. Ei ole väliä, millaisia asioita haluat varastoida, autoteltta on täydellinen paikka varastoida ne. Dancoverilla on laaja valikoima varastoratkaisuita kuten korkealaatuiset, joustavat ja tukevat autoteltat.

Autoteltat ovat usein joustavin ratkaisu

Dancoverin autoteltat tai pressutallit on kehitetty ja valmistettu antamaan varastoiduille tavaroille tehokasta suojaa. Autotelttoja on saatavilla kaikissa ko’oissa – vain 2×2 m kokoisesta, joka sopii hyvin useimpiin paikkoihin ja silti siinä on tilaa suurelle määrälle tavaraa. Pienet autoteltat tarjoavat saman erinomaisen suojan kuin suuremman mallit, vaikka ne vievät vain hyvin vähän tilaa. Autoteltat ovat tilavia rakennelmia, niissä on hyvin sisäkorkeutta ja suuri ovi, joka tekee kulusta mukavaa ja helppoa. Jos olet yksityisasiakas, saatat haluta yhden pienemmistä ko’oista autotelttoja yhdelle autolle, mutta yritysasiakkaana saatat haluta mieluummin yhden suuremmista autoteltoista, joissa on tilaa useammalle ajoneuvolle, koneille tai materiaaleille. Dancover tarjoaa autotelttoja tai pressutalleja jopa useiden satojen neliömetrien kokoon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki voivat löytää sopivan autoteltan tai joustavan varastoratkaisun tarpeista ja vaatimuksista huolimatta.

Autoteltat ovat tukevia, joustavia ja kestäviä

Dancoverin autoteltat tehdään vahvasta, 100% vedenpitävästä ja UV- sekä palosuojatusta PVC- tai PE-suojapeitteestä. Voit valita valkoisen, harmaan tai vihreän, joten autotelttasi sulautuu mukavasti ympäristöönsä lähes missä vain. Suosittelemme ostamaan autoteltallesi tai muulle varastoteltallesi turvapaketin, jossa on kiinnityshihnat ja maakiilat. Turvapaketin kanssa voit nukkua yösi silloinkin, kun ulkona on vähän tuulista.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *