Dancover – Täyden palvelun tapahtumatoimittajasi

Dancover – Täyden palvelun tapahtumatoimittajasi

Urheilutapahtumien järjestäminen, kuten triathlon, marathon, auto- tai pyöräilykilpailut tai ehkä juoksutapahtuma harrasteurheilijoille vaatii sekä suunnittelua että suurta määrää ammattilaisten tapahtumatuotteita kuten juhlateltat, pikateltat, kokoontaitettavat pöydät, tuolit ja erilaiset brändäys tuotteet kuten roll-up bannerit, beach flagit ja paljon muuta. Dancover tarjoaa laajan valikoiman ammattilaisten tapahtumatuotteita, jotka tulevat olemaan tärkeä osa tilaisuuden onnistumista – ja se pätee niin harrastajien kuin ammattilaisten tapahtumiin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita promootioon ja brändäykseen sekä elegantteja ja mukavia kalusteita ja muuta vierasalueelle, VIP-alueelle ja muualle. Ilmalla täytettävät sohvat, LED-pöydät ja -tuolit sekä kulunohjausjärjestelmät ovat valmiina huolehtimaan vieraista tyylillä.

Tarjoamme Täydet tapahtumaratkaisut

Dancover kutsuu itseään ylpeänä monien suurten tapahtumien Täyden palvelun tapahtumatoimittajaksi. Olemme toimittaneet tapahtumakalusteet, brändäys– ja promootiovälineet. Valikoimamme tuotteita näihin tapahtumiin kattaa täysin tai osittain digitaalisesti painatetut FleXtentstm pikateltat, ilmalla täytettävät sohvat ja nojatuolit, kokoontaitettavat pöydät, tuolit, beachflagit, pop-up bannerit ja paljon muuta. Olemme muun muassa toimittaneet kaiken fantastisiin Xterra Nordic’s tapahtumiin, mahtavaan Viking Run tapahtumaan ja loistavaan Copenhagen Historic Grand Prix tapahtumaan, jossa esitellään suuri määrä vintage ja klassikko autoja.

Laaja tuotevalikoima ja ammattilaisten palvelu

Kun olet suunnittelemassa samanlaista tapahtumaa – vieraile Dancovershop.com:issa, josta löydät kaikki tarvittavat tapahtuma– ja brändäystarvikkeet. Tarjoamme täysin digitaalisesti printatut pikateltat, beach flagit, A-telineet, pop-up bannerit, roll-up bannerit ja monen tyyliset ja malliset mainoskassit. Meillä on myös tarvitsemasi tapahtumatarvikkeet, kuten kokoontaitettavat pöydät, pinottavat tuolit, ilmalla täytettävät sohvat ja nojatuolit, lattiat, matot, valaistus, displayt ja klassiset ja elegantit kulunohjausjärjestelmät. Ota yhteyttä tapahtuma-asiantuntijoihimme Dancovershop.com:issa – he vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat valitsemaan täydelliset tuotteet seuraavaan tapahtumaasi. Nähdään Dancovershop.com:issa.

 

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *