FleXtents® pikateltat tarjoavat tuhansia elegantteja ratkaisuita

FleXtents® pikatelttamme

Meidän suositut FleXtents® pikatelttamme ovat nro 1 merkki Euroopassa. Voit kokea innovatiiviset pikateltat lähes kaikkialla yksityisistä juhlista yritystapahtumiin. Meidän pikatelttamme ovat tulosta useiden vuosien innovatiivisesta tuotekehityksestä, jossa päämäärämme on ollut kehittää korkealaatuinen, kevyt, vahva ja kuljetettava telttaratkaisu, jossa on lukuisia variaatioita erilaisiin tarkoituksiin. Voit käyttää joustavaa pikatelttaa kaikenlaisissa tilanteissa, kuten torit, markkinat, juhlat, urheilutapahtumat ja monet muut. Käytä FleXtents® pikatelttaa ulkona suojana olosuhteilta tai sisällä ständinä tai kojuna sisätiloissa järjestettävillä markkinoilla. Olemme juuri esitelleet uuden tulokkaan FleXtents® PRO S pikateltan kevyellä mustalla tai valkoisella peitteellä.

FleXtents® PRO S pikateltat tarjoavat enemmän yhdistelmiä kuin koskaan!

Uuden FleXtents® PRO S pikateltan kanssa sinulla on vielä enemmän valittavaa, kun tarvitset korkealaatuista pikatelttaa yksityisjuhliin puutarhassa tai yritystapahtumaan. Riippumatta siitä, mihin tarvitset vahvaa ja kevyttä FleXtents® pikatelttaa, voit takuulla löytää sen Dancovershop.com:sta. Me tarjoamme hyvin houkuttelevat ja kilpailukykyiset hinnat, laajan valikoiman, nopean toimituksen ja ammattilaisten neuvot, jos haluat niitä. Uuden PRO S-sarjan kanssa meidän FleXtents® pikatelttojamme on saatavilla vielä useampana koko-, malli-, väri- ja materiaaliyhdistelmänä. Arvion mukaan jopa lähes 2 000 erilaista yhdistelmää. Suositut FleXtents® pikateltat ovat helppoja kuljettaa, koota ja ne voidaan pystyttää jopa n. 60 sekunnissa.

FleXtents® PRO S on elegantti ja edullinen tulokas suureen perheeseen

Uusissa PRO S pikateltoissa on 40 mm jauhemaalattu teräsrunko kuusikulmaisilla jaloilla maksimaalista lujuutta varten. Suuret jalustat tarjoavat vakaan ja kiinteän ankkurin, kun pystytät telttaa. FleXtents® PRO S:n korkeus on säädettävissä kolmeen eri asentoon, jotta se sopii täydellisesti tarpeisiisi. Kattopeite on tehty 260 g/m2 polyesteristä PVC-taustalla ja sivuseinät ovat 115 g/m2 polyesteriä PU-taustalla. Peite on vedenpitävä, UV-säteilyn kestävä, tahrankestävä ja pestävä! Helppoa kuljetusta varten suosittelemme, että tilaat kuljetuslaukun FleXtents® PRO S pikateltallesi. Nauttiessasi tapahtumasta pikateltassa suosittelemme optimaalista turvallisuutta varten, että tilaat myös Turvapaketin, josta löytyvät kiinnityshihnat ja maakiilat. Jos sinulla on kysymyksiä FleXtents® pikateltasta, ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai Chatin kautta.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *