Kokoontaitettava uima-allaskatetunneli – elegantti suojaratkaisu

Kokoontaitettava uima-allaskatetunneli – elegantti suojaratkaisu

Vahva ja elegantti uima-allaskatetunneli suojaamaan uima-allastasi pölyltä ja lialta kesällä ja yleisesti peittämään talvella. Patentoitu uima-allaskate on vallankumouksellinen suojajärjestelmä, jossa on kevyt alumiinirunko ja vahva, osittain läpinäkyvä PVC-kattopeite. Tukevat nylon-renkaat tekevät helpoksi suojan esiin vetämisen ja kokoontaittamisen, kun haluat taas poistaa suojan. Toisin kuin useimpien muiden uima-allaskatteiden kanssa, voit uida vaikka peite on uima-altaan päällä. Kaksi vedettävää PVC-verhoa tarjoavat helpon kulun kummastakin päästä, joten sinulla on kulku, vaikka allas on peitetty.

Joustava uima-allaskatetunneli eleganttia italialaista muotoilua

Elegantti uima-allaskatetunneli on tehty vahvoista ja kestävistä materiaaleista, kuten alumiini ja PVC. Kaikki, joilla on uima-allas, tuntevat ongelman pölyn, lian, lehtien ja muun altaaseen puhaltavan tai putoavan kanssa, mikä saa veden näyttämään likaiselta ja luotaantyöntävältä. Altaan imurointi ja puhdistus vie aikaa, joten peite on täydellinen ratkaisu. Huomaa! Sinun täytyy puhdistaa vettä kuten tavallisesti ja tarkastaa erilaisia arvoja – peite estää vain asioita putoamasta veteen. Kevyt alumiinirunko ja palonestokäsitelty 550 g/m² PVC-peite on helppo vetää edestakaisin kiitos tukevien nylon-renkaiden. Läpinäkyvät sivut ja valkoinen katto näyttävät upeilta missä tahansa. Joustava uima-allaskatetunneli vie vain rajoitetun tilan taitettuna.

Kokoontaitettava uima-allaskatetunneli ja muut korkealaatuiset tunnelituotteet

Elegantti ja joustava kokoontaitettava uima-allaskatetunneli on osa laajaa valikoimaa korkealaatuisia eurooppalaisia tuotteita, jotka kattavat ja suojaavat monenlaisia asioita, esim. ajoneuvot, pyörät, puutarhakoneet ja paljon muuta. Dancover tarjoaa taiteltavia tunneliautotelttoja ja taiteltavia autotelttoja monissa eri ko’oissa ja väreissä. Käytä vahvaa ja eleganttia autotelttaa ja muita peittääksesi ja suojataksesi erilaisia autoja ja muita ajoneuvoja auringolta, sateelta, lumelta, pölyltä ja muulta. Jos haluat tietää enemmän tunnelituotteistamme ja muusta, katso kauppaa tai ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai Chatin kautta.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *