Lumenkestävät kasvihuoneet lumisille ja kylmille alueille

Lumenkestävät kasvihuoneet lumisille ja kylmille alueille

Dancover tarjoaa laajan valikoiman vahvoja lumenkestäviä kasvihuoneita, jotka on tehty alueille, joilla tulee paljon lunta. Tukevissa ja eleganteissa kasvihuoneissa on paljon suurempi lumi- ja tuulikuorma kuin tavallisissa kasvihuoneissa, joten voit nukkua yösi rauhallisesti lumisateidenkin aikana talvella. Me olemme tehneet nämä tukevat kasvihuoneet erityisesti alueille, joilla tulee paljon lunta, joilloin perinteiset kasvihuoneet voisivat olla vaarassa romahtaa liian paljon lumen painosta. Vahvasta rungosta ja suuresta lumikuormasta huolimatta lumenkestävät kasvihuoneet ovat ensisijaisesti “vain” tavallisia kasvihuoneita, jotka on tehty kotona kasvatettujen vihannesten, hedelmien ja kukkien runsauden kasvattamiseen. Jos asut alueella, jolla sataa paljon lunta, et halua pystyttää tavallista kasvihuonetta, sillä se voisi olla vaarassa romahtaa liian paljon lumen painosta. Voit valita lumen poistamisen aine kun sitä sataa, mutta lumenkestävän kasvihuoneen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia mistään – lumi- ja tuulikuorma ovat korkeita ja kasvihuone kestää useimpia sääolosuhteita. Meidän vahvoissa lumenkestävissä kasvihuoneissamme lumikuorma on jopa niin suuri kuin 450 kg/m2, joten voit pystyttää sen lähes minne vain.

Lumenkestävissä kasvihuoneissa on vahvat rungot ja lähes särkymättömät ikkunapaneelit

Lumenkestävissä kasvihuoneissa Dancoverilta on vahvat ikkunapaneelit, jotka on tehty joko 4 tai 6 mm polykarbonaatista. Kevyet ikkunapaneelit ovat helppoja kiinnittää ja ne ovat paljon kestävämpiä kuin perinteiset kasvihuonelasit. Polykarbonaattiset ikkunapaneelit ovat lähes särkymättömiä ja ne eivät hajoa vaarallisiksi siruiksi, jos ne hajoavat, kuten perinteinen lasi. Muuten polykarbonaattisilla paneeleilla on samat ominaisuudet kuin lasilla – korkea valonläpäisy takaamaan täydelliset kasvuolosuhteet kasvihuoneen sisällä. Voit sijoittaa vahvan ja kestävän lumenkestävän kasvihuoneen useimpiin puutarhoihin tarjoamaan turvasataman, jossa on erityinen tunnelma ja olosuhteet monenlaisten kasvien kasvattamiseen. Oletko koskaan ollut kasvihuoneen sisällä? On ihana tunne astua sisään kasvihuoneeseen, ja voit odottaa astumista sisään kasvihuoneeseen, joka on täynnä haluamaasi satoa. Löydät monien eri lumenkestävien kasvihuoneiden tarkat lumikuormat Dancovershop.com:sta. Lumikuormia on niin korkeita kuin 450 kg/m2, mutta usein vähempi riittää.

Käytä eleganttia lumenkestävää kasvihuonetta paljon muuhunkin kuin sadolle

Lumenkestävä kasvihuoneesi on ensisijaisesti kasvihuone kasvattaaksesi kaikenlaisia kasveja, jotka eivät kasvaisi niin hyvin ulkona puutarhassa, sillä ne tarvitsevat enemmän lämpöä ja vähemmän tuulta. Kasvihuonetta voidaan käyttää myös paviljonkina tai orangeriana. Kun kasvihuoneen sisällä on muutama tuoli ja pöytä, sinulla on ihana paikka istua “ulkona” riippumatta säästä. Lumenkestävä kasvihuone tarjoaa samaa ihanaa rauhaa kuin kaikki muutkin kasvihuoneet. Astu sisään kasvihuoneeseen, istu alas ja nauti erilaisten kasvien ja kukkien tuoksusta. Lue, seurustele tai pidä tauko ulkopuolisesta maailmasta. Jos sinulla on kysymyksiä vahvoista ja kestävistä lumenkestävistä kasvihuoneista, ota yhteyttä Xpertteihin. He voivat auttaa löytämään oikean kasvihuoneen ja vastata kaikkiin kysymyksiin jatkopaloista, lisä tuuletusikkunoista, materiaaleista ja muusta.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *