Taiteltavat autoteltat helppoon ja turvalliseen varastointiin

https://www.dancovershop.com/fi/products/taiteltavat-autoteltat.aspx

Taiteltavat autoteltat Dancoverilta ovat elegantti ja tehokas varastoratkaisu autollesi tai MP:llesi. Meidän innovatiiviset, mukautuvat ja liikuteltavat autotelttamme ovat täydellinen lyhytaikainen varasto sekä pidempiaikainen suoja autolle ja muulle. Kun pysäköit autosi taiteltavaan autotelttaan, suosittelemme puhdistamaan ajoneuvon, jos aiot varastoida autoa pidemmän aikaa. Jokapäiväisessä käytössä auto tai MP on valmis ja kuiva, kun suojaat sen taiteltavan autoteltan sisällä. Etsi meidän FlexGaragetm ja FlexGaragetm Deluxe.

Taiteltavat autoteltat suojaamaan ja varastointiin sekä kesällä että talvella

Tukevat ja innovatiiviset taiteltavat autoteltat ( ja taiteltavat tunneliautoteltat) on tehty suojaamaan autoasi pölyltä, sateelta, lumelta, UV-säteiltä ja muulta. Ajoneuvosi on suojassa autoteltan sisällä ympäri vuoden. Taiteltava autoteltta suojaa myös autosi tai MP:si niin kutsutuilta parkkikolhuilta ja naarmuilta, joita ajoneuvot usein saavat, kun ne pysäköidään julkiseen paikkaan. Voit sijoittaa taiteltavan autoteltan lähes minne vain: parkkipaikalle, talosi luo, pihatielle tai työpaikalle. Lyhyesti lähes minne vain tavallisesti pysäköit. Taiteltava autoteltta toimii suojana jopa silloin, kun sinulla on vintage auto tai vastaava varastoituna jossain sisällä esim. talvella. Me tarjoamme myös suurempia taiteltavia autotelttoja matkailuautollesi, asuntovaunullesi tai veneellesi.

Taiteltavat autoteltat paljon muunkin kuin autosi varastointiin

Meidän tukevia ja innovatiivisia kuljetettavia taiteltavia autotelttoja ja taiteltavia tunneliautotelttoja voidaan käyttää paljon muunkin kuin autosi tai MP:si varastointiin. Käytä vedenpitävää suojaa puutarhakoneiden, polkupyörien, lelujen, urheiluvälineiden ja muun varastointiin. Verrattuna muihin varastoratkaisuihin, liikuteltavat taiteltavat autoteltat vievät hyvin vähän tilaa, kun ne eivät ole käytössä. Siksi tämä vahva ja mukautuva varastoratkaisu on niin suosittu. Meidän taiteltavissa autoteltoissamme on tukeva teräsrakenne runkona sekä kestävä ja vedenpitävä peite. Taiteltavat autoteltat ja taiteltavat tunneliautoteltat ovat nopeita ja helppoja koota ja käyttää. Näe kaikki liikuteltavat taiteltavat autotelttamme ja taiteltavat tunneliautotelttamme täältä: https://www.dancovershop.com/uk/products/folding-garages-2.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *