Talvisuojaus kasviteltat turvalliseen varastointiin talven ajaksi

Talvisuojaus kasviteltat turvalliseen varastointiin talven ajaksi

Talvisuojaus kasviteltat ovat hyvin edullinen ja helppo tapa suojata ruukkukasveja ja muuta talvella. Jos asut alueella, jossa talvella on usein pakkasta, suosittelemme ostamaan yhden tai useampia suosittuja talvisuojaus kasvitelttojamme. Myöhään syksyllä, kun ulkona tulee kylmempi, on hyvä ajatus varautua ja suojata ruukkukasvit ulkona. Riippuen minkälaisia ruukkukasveja sinulla on – ja kuinka kylmä odotat tulevan – talvisuojaus kasviteltta tekee suuren eron. Voit siirtää joitain kasveja sisäälle taloon talveksi, mutta usein kasvit saattavat kärsiä paikanvaihdoksesta ja valonpuutteesta. Sijoittamalla kasvisi talvisuojaus kasviteltan sisään tai siirrettävään kasvihuoneeseen Dancoverilta pidät kasvisi tyytyväisinä ja suojassa kylmänä vuodenaikana. Kasviteltta on täydellinen kasveille, jotka kasvavat ruukuissa, vadeissa ja muualla.

Pidä arvokkaat ruukkukasvisi suojassa

Haasteita ruukkukasvien pitämisessä ulkona talvella ovat muun muassa sateen ja pakkasen yhdistelmä. Jos maa tai multa ruukussa kastuu liikaa, vesi jäätyy ja laajenee, jos lämpötila tippuu alle nollaan. Silloin on riskinä, että ruukku hajoaa ja juuret vahingoittuvat. Käyttämällä talvisuojaus kasvitelttaa sade ei pääse kasville asti tai täytä ruukkua. Useimmat kasvit tarvitsevat tietysti vettä talven aikana, mutta meidän kasviteltoissamme on suuri vetoketjuovi, jonka ansiosta kasvien luo on helppo päästä, kun ne tarvitsevat kastelua. Kun lämpötilat ovat talvella matalia, kosteus pienenee ja kasvisi saattavat olla vaarassa kuivua. Ulkona tuuli lisää tätä ongelmaa. Me suosittelemme, että laitat ruukkukasvisi siirrettävään kasvihuoneeseen tai talvisuojaus kasvitelttaan pitääksesi ne turvassa. Teltta suojaa kasveja ja lehtiä pakkasenpuremilta, taipumiselta ja jopa katkeamiselta lumen painaessa lehtiä ja oksia.

Voit käyttää siirrettävää kasvihuonettasi vuoden ympäri

Dancover tarjoaa laajan valikoiman kasvihuoneita – perinteisiä kasvihuoneita polykarbonaattipaneeleilla sekä kevyitä ja joustavia kasvitunneleita. Lisäksi meillä on siirrettäviä kasvihuoneita tai talvisuojaus kasvitelttoja, jotka suojaavat ruukkukasveja talvella. Keväällä voit poistaa koko maapeitteen – tai osan siitä – ja käyttää telttaa tavallisena kasvihuoneena. Käytä sitä kaikenlaisten kasvien kasvattamiseen keväällä ja kesällä – ja käytä sitä suojaamaan kasveja, kun tulee taas talvi.

Dancover lämmitin estämään alle nollan lämpötilat

Kasvihuoneen lämmitintä voidaan käyttää kasvihuoneessa ja juhlateltassa kuten haluat – ja meillä on jopa erityinen lämmitin talvisuojaus kasviteltoille. Lämmittimet takaavat vakaan lämpötilan, jotta kasvisi eivät vahingoitu. Lämmitintä voidaan käyttää pitämään tavallinen kasvihuone suojassa pitämällä lämpötilaa tasaisena talvella ja välttämällä alle nollan lämpötiloja.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *