Uusi polykarbonaatti kasvihuone SANUS vahvoista, huoltovapaista materiaaleista

Polykarbonaatti kasvihuone, Polykarbonaatti kasvihuoneemme, Polykarbonaatti paneeleilla, Kasvihuone, Kasvihuoneessa, Perinteisistä Kasvihuoneista, Kasvihuoneen, Polykarbonaatti kasvihuoneessa, Polykarbonaatti kasvihuoneet, Alumiini Kasvihuoneita, Kasvitunneli Kasvihuoneita, Kasvihuoneita

Meidän uusi polykarbonaatti kasvihuoneemme SANUS vahvoilla 6 mm polykarbonaatti paneeleilla ja elegantilla alumiinirungolla löytyy 5 koossa ja tarjoaa sinulle kotona kasvatettua satoa ja kukkia useita kuukausia joka vuosi. Kasvihuone tarjoaa täydellisen ympäristön kasvattaa monenlaisia hedelmiä, vihanneksia ja kukkia, jotka vaativat enemmän suojaa ja lämpimämmän ympäristön kuin voit tarjota puutarhassa. Kattoikkunat yhdessä takaseinän ikkunan ja kaksoisoven kanssa takaavat sopivan lämpötilan jopa kuumina päivinä.

Kasvihuone vahvoilla polykarbonaatti-ikkunoilla

SANUS kasvihuoneessa on lähes särkymättömät polykarbonaattiset ikkunapaneelit. Tämä materiaali on paljon kestävämpää kuin lasi, jota löytyy perinteisistä kasvihuoneista. Sinun ei tarvitse huolehtia kasvuolosuhteista kasvihuoneen sisällä, sillä valonläpäisy on niin korkea kuin 82%. Kasvihuone on helppo koota ilman erikoistyökaluja. Lisäksi erityinen alumiinin D-profiili yhdessä ruostumattomien ruuvien kanssa saa kasvihuoneen kestämään useimmissa ilmastoissa, joissa sataa lunta ja vettä. Kasvihuoneessa on 6 cm alumiinipohja lisävakautta varten, ja se sopii useimpiin puutarhoihin. Voit saada SANUS kasvihuoneen ko’oissa 6.38 m2 – 18.56 m2.

Polykarbonaatti kasvihuone automaattisella tuuletuksella!

SANUS polykarbonaatti kasvihuoneessa Dancoverilta on Thermovent® – automaattinen kattoikkunan avaaja, joka on kehitetty Tanskassa. Avaaja auttaa pitämään halutun lämpötilan – ja kosteuden – kasvihuoneessa. Oikealla tuuletuksella kasvisi pysyvät koko ajan hyvissä olosuhteissa. Lämpö ja yleinen ilmasto kasvihuoneen sisällä on tärkeässä roolissa kasvuprosessissa, mutta on tärkeää, että ei tule myöskään liian kuuma! Automaattisen avaajan kanssa voit olla varma, että avaaja avaa ja sulkee kattoikkunan automaattisesti kasvihuoneen sisälämpötilan mukaan. Thermovent® ei vaadi virtalähdettä tai paristoja, eikä sinun tarvitse milloinkaan kääntää sitä päälle tai pois.

Polykarbonaatti kasvihuoneet ja kaikki muunlaiset kasvihuoneet

Meidän elegantit SANUS polykarbonaatti kasvihuoneemme ovat vain pieni osa laajaa valikoimaa erilaisia kasvihuoneita. Me tarjoamme kaikenlaisia kasvihuoneita – klassisia alumiini kasvihuoneita lasi-ikkunoilla, kasvihuoneita, joissa on vahvat ja lähes särkymättömät polykarbonaatti-ikkunat ja lopuksi edullisia kasvitunneli kasvihuoneita, joista voit saada runsaasti kotona kasvatettua satoa hyvin edulliseen hintaan! Katso lisää Dancovershop.com:ista.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *