Dancoverista

Dancover A/S, osakeyhtiö perustettiin vuonna 2003. Erikoistumme suojatelttojen, teräsrakennusten, työtelttojen, venetelttojen, tapahtumatelttojen, messutelttojen, pikapystytystelttojen, pressujen ja konttien suunnittelun ja tuottamiseen. Tyydytämme kaikki tarpeet liittyen pressujen käyttöön liittyen. Myymme kaikki tuotteemme suoraan asiakkaalle ja meidän valtuutettujen jälleenmyyjien kautta koko Euroopassa.

Meidän asiakkaita ovat yritykset sekä ammattilaiset jotka toimivat monissa sektoreissa, kuten myös kuluttajat. Kiitos meidän pätevyyden yhdistettynä kokemukseen, asiakkaat valitsevat juuri meidät eri tarpeiden yhteydessä koskien telttoja sekä suojatelttoja. Olemme kilpailukykyisiä ei ainoastaan laadun, vaan myös hinnan suhteen, laajan valikoiman ja suuren myynnin ansiosta. Näin myymme tuotteita suoraan netin välityksellä 16 Euroopan maassa.

Meidän Eurooppalainen konttori sijaitsee Tanskassa. Nykyään Dancover A/S työllistää 41 henkilöä, suurin osa niistä on asiakaspalvelutehtävissä, jotta voisimme taata teille korkealaatuista palvelua.

Korkeimman tason palvelu ja tuki, hyvä laatu/hinta-suhde, laaja valikoima ja koulutettu henkilökunta ovat erittäin tärkeitä tekijöitä meidän yrityksen kehitykselle jo vuodesta 2003. Jotta voisimme taata saatavuuden, sekä lyhyet toimitusajat, varastoimme tuotteet meidän päävarastossa Tanskassa ja lähetämme ne sieltä.