Suuret autokatokset matkailuautoille, asuntovaunuille ja muille

https://www.dancovershop.com/fi/products/autokatokset.aspx

Suurilla autokatoksilla matkailuautoille ja muille suurille ajoneuvoille on moderni muotoilu sopimaan minne vain – useimpien niin uusien kuin vanhojen rakennusten viereen. Lisäksi kapea ja minimalistinen muotoilu vie vain vähän näkymästä, kun se on pystytetty talon eteen tai vastaavaan paikkaan. XL autokatokset on tehty suojaamaan asuntovaunuja, matkailuautoja, asuntoautoja, veneitä ja muita suuria esineitä olosuhteilta, kun ne eivät ole käytössä. Ja usein matkailuautot, asuntovaunut ja vastaavat ovat pysäköitynä pidempiä aikoja kuin tavalliset autot. Tukeva rakennelma on huoltovapaa ja se suojaa matkailuautoa ja muita useita vuosia ilman, että joutuisit tekemään mitään paitsi ehkä suihkuttelemaan letkulla silloin tällöin.

Jatka matkailuautosi käyttöikää suurella autokatoksella

Vaikka matkailuautot, asuntovaunut ja vastaavat ajoneuvot on tehty käytettäväksi ulkona kaikenlaisilla säillä, tukeva suoja matkailuautollesi ja muille voi olla hyvä idea. Kun pysäköit suuren ajoneuvon XL autokatoksen alle, se on hyvässä suojassa sateelta, lumelta ja osittain vahinkollisilta UV-säteiltä. Lyhyesti, autokatos voi auttaa pitämään matkailuautosi tai vastaavan ajoneuvon paremman näköisenä paljon pidempään. Koska suuret autokatokset on tehty tukevista ja kestävistä materiaaleista, kuten alumiini ja polykarbonaatti, ne ovat huoltovapaita ja kestävät useita vuosia. Yksin alumiinirungolla saat 15 vuoden rajoitetun takuun! Lisäksi tarjoamme 10 vuoden rajoitetun takuun polykarbonaatti kattopaneeleille ja 2 vuoden rajoitetun takuun kaikille teräsosille. Tämä johtuu osin siitä, että autokatos on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa.

Suuret autokatokset moniin muihin tarkoituksiin

Tämä elegantti ja korkealaatuinen autokatos tarjoaa suojaa muille suurille ajoneuvoille, puutarhakoneille ja ehkä veneelle. Voit käyttää sitä myös suurena terassikatoksena, kylpyaltaan kattona, puutarhakalusteille tai ehkä suojaamaan lasten leikkipaikkaa, jossa on hiekkalaatikko tai kahluuallas. Riippumatta siitä, mitä valitset sijoittaa suuren autokatoksesi alle, tämä elegantti ja moderni rakennelma tarjoaa suojaa moniksi vuosiksi ilman, että joutuisit huoltamaan sitä mitenkään. Pölyn ja pudonneet lehdet autokatoksen katolla voit suihkuta puutarhaletkulla alas.

Henkilökohtainen palvelu ja ammattitaitoiset neuvot

Onko sinulla kysymyksiä koskien suuria autokatoksia matkailuautoille ja muille? Meidän Xperttimme odottavat vastavakseen kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla – XL autokatoksista tai mistä tahansa muista tuotteista kaupassa. Soita meille, lähetä sähköpostia tai käytä chattia. Voit nähdä suuret autokatokset matkailuautoille ja muille täällä: https://www.dancovershop.com/fi/products/autokatokset.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *